Rigtig italiensk mozzarella af ren bøffelmælk

| maj 19, 2013 | 0 Comments

Moazzarella er helt fantastisk og her er det ikke den almindelige Galbani mozzarella fra supermarket jeg taler om, men vel og mærke den rigtig italiensk mozzarella lavet på ren bøffelmælk. Her er mozzarella fra Spaghetti Martelli på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro et godt bud på den rigtig smag og konsistens. Mozzarellaen kommer fra en lille producent i Salerno ved Napoli. Konsistensen er blød hvor det løber med mælk, når man skærer i den. En mozzarella der virkelig smager af noget!

IMG_0442

Og kombinerer man med tomater – ligeledes fra Spaghetti Martelli, så kan man lave den meste fantastiske tomat og mozzarellasalat. Tomaterne koster noget mere end dem fra Netto, men tilgengæld er smagen indbegræbet af sydens sol og varme.

Tomat og mozzarella

Bøffelmælksmozzarella fra Spaghetti Martelli koster 62 kr for 250 g. For mozzarella og tomater til ovenstående salat, betalte jeg 96 kr. Ja – måske lidt dyrt, men på den dag hvor den måske ellers havde stået på fastfood, så er er prisen vel helt OK. Tidsmæssigt i forhold til at købe fastfood er det vel nogenlunde det samme – men smagsmæssigt er der en verden til forskel.

 

Category: Anmeldelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *