Brændte mandler

| april 26, 2013 | 0 Comments

Søde, knasende og sprøde mandler – præcist som dem man kan købe på Strøget i København ved juletid. Men der er absolut ingen grund til kun at spise brændte mandler ved juletid – de fungerer helt fint hele året.

 

 

 

Brændte mandler

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 200 g sukker
  • 3/4 dl vand

Fremgangsmåde

Kog alle ingredienserne op i en gryde ved mellem til høj varme.

Når vandet er fordampet og sukkeret kommer til at ligne sukker igen, skal der skrues ned til mellem varme. Fortsæt med at koge mandlerne under konstant omrøring til sukkeret bliver gyldent.

Hæld mandlerne ud på et stykke bagepapir og fordel dem på papiret med en gaffel. Når de er helt kolde kan mandlerne hældes på et glas og opbevares en måneds tid.

http://madtanker.dk/opskrifter/snack/braendte-mandler
IMG_0108.JPG (2)

Category: Snack

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *