Lakridsmandler

| april 26, 2013 | 0 Comments

Hvis du elsker lakridsmandler fra Summerbird lige så meget som mig, så må du ikke gå glip af denne opskrift. Mandler, hvid chokolade og så lakridspulver – det er alt. Jeg har brugt lakridspulver fra John Bülow – men andre slags kan også bruges. Lave gerne rigeligt – de kan efter sigende holde sig et stykke tid. Det har jeg dog aldrig afprøvet – de bliver altid hurtigt spist hjemme hos os.

IMG_0113.JPG (2)

Lakridsmandler

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 200 g hvid chokolade
  • 2 spsk lakridspulver (har brugt den fra Johan Bulow)

Fremgangsmåde

Rist først mandlerne i ovnen v. 175 C i ca 7 min. Lad dem derefter køle af.

Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter. Vend de afkølede mandler i den smelte chokolade så mandlerne er helt dækket af chokoladen. Vender mandlerne ud på et stykke bagepapir og fordel dem på bagepapiret med en gaffel.

Når chokoladen er næsten størknet hældes mandlerne i en frysepose sammen med lakridspulveret. Derefter er det bare at ryste posen så lakridspulveret bliver fordelt omkring mandlerne.

http://madtanker.dk/opskrifter/snack/lakridsmandler

Category: Snack

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *