Yoghurtis

| marts 30, 2015 | 0 Comments

Yoghurtis lavet med yoghurt natural får en dejlig frisk smag. Jeg har også forsøgt at laven isen med skyr i stedet for yoghurt natural, men for at den ikke bliver for neutral i smagen bør man tilsætte til citron eller lime saft / skal.

Da yoghurtis er ret smagsneutral is går den godt som tilbehør til de fleste kager men er også rigtig god til bagte frugter, pandekager etc. Har man lyst til at eksperimentere lidt med smagen er denne opskrift rïgtig god some basisopskrift – så kan man tilsætte frugter, chokolade, lakridspulver etc. helt som man har lyst og fantasi til.

Madtanker - Poul Melbye -- 2015-03-15.jpg

Yoghurtis

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 400 g yoghurt natural
  • 300 g piskefløde

Fremgangsmåde

Pisk alle ingredienserne godt sammen og kør derefter cremen i ismaskine. Eller hæld cremen i en metalform, som stilles i fryseren. Rør et par gange i cremen under indfrysningen så den ikke krystallisere.

I stedet for yoghurt natural kan du også bruge frugtyoghurt. De fleste frugtyoghurter er dog meget søde, så reducer mængden af sukker i cremen.

http://madtanker.dk/opskrifter/yoghurtis

Tags:

Category: Desserter, Is, Opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *