Rødløgskompot med forårsløg

| februar 1, 2015 | 0 Comments

Hermed en lille nem ret, som er fin som tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ. Opskriften har jeg oprindeligt fra Skagenfood, hvorfra vi modtager fisk her uge. Jeg har lavet et par små justeringer i opskriften – men det er i småtings afdelingen. Rødløgskompot er også rigtig godt i en burger eller sandwich.

Madtanker - Poul Melbye -- 2015-01-18.jpg

Rødøgskompot med forårsløg

Ingredienser

  • 3 store rødløg
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dl rødvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 75 g smør
  • Olie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær rødløgen i både og saurter dem i lidt olie i en gryde.

Tilsæt rødvinseddike og kog ved middel varme til eddiken er helt fordampet. Det tager ca. 5-7 minutter.

Skær forårsløg i skiver og tilsæt forårsløg, sukker og smør. Lad det simre til smør og sukker er smeltet - ca. 1-2 minutter.

Smag til med salt og peber.

http://madtanker.dk/uncategorized/roedoegskompot-med-foraarsloeg

Category: Opskrifter, Tilbehør, Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *