Hindbæris med yoghurt

| august 26, 2013 | 0 Comments

Så skal de sidste hindbær plukkes – jeg var nok lige lidt i sidste øjeblik, her i weekenden, da jeg plukkede hindbær til denne is. Jeg måtte nærmest “støvsuge” det halve af Småland for at få hindbær nok. Men ellers kan man jo heldigvis købe hindbær i supermarkedet – enten friske eller på frost. Faktisk er frosne hindbær helt ok til en omgang is.

Hindbaeris

 

Hindbæris med yoghurt

Hindbæris med yoghurt

Ingredienser

    Ca. 1 liter
  • 300 g hindbær
  • 200 g sukker
  • 300 g yoghurt naturel
  • 200 g piskefløde

Fremgangsmåde

Pisk alle ingredienserne godt sammen.

Kør derefter cremen i ismaskine. Eller hæld cremen i en metalform, som stilles i fryseren. Rør et par gange i cremen under indfrysningen så den ikke krystallisere.

http://madtanker.dk/opskrifter/hindbaeris-med-yoghurt

 

 

Category: Desserter, Is, Opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *