Kantarelsauce
Den helt klassiske måde at spise kantareller på må være i flødesovs og så serveret med en god bøf. I dette tilfælde også sammen med nye kartofler (fra egen køkkenhave) og en grøn salat (også fra egen køkkenhave).
Kantarelsauce
Ingredienser
- Smør til stegning
- 175 g kantareller
- 1 dl hvidvin
- 1 dl piskefløde
- Salt
- Frisk kværnet peber
- Citronsaft
- Hakket persille
Fremgangsmåde
Smelt smørret på en pande og steg kantarellerne heri - det tager 3-4 minutter. Tilsæt hvidvin og lade det koge næsten helt ind. Tilsæt piskefløde og give det et kort opkog. Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Drys lidt hakket persille ud over saucen inden serveringen.
http://madtanker.dk/opskrifter/kantarelsauceCopyright madtanker.dk
Category: Opskrifter, Tilbehør