Kantarelsauce

| juli 18, 2013 | 0 Comments

Den helt klassiske måde at spise kantareller på må være i flødesovs og så serveret med en god bøf. I dette tilfælde også sammen med nye kartofler (fra egen køkkenhave) og en grøn salat (også fra egen køkkenhave).

Bøf med kantarel

Kantarelsauce

Kantarelsauce

Ingredienser

  • Smør til stegning
  • 175 g kantareller
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl piskefløde
  • Salt
  • Frisk kværnet peber
  • Citronsaft
  • Hakket persille

Fremgangsmåde

Smelt smørret på en pande og steg kantarellerne heri - det tager 3-4 minutter. Tilsæt hvidvin og lade det koge næsten helt ind. Tilsæt piskefløde og give det et kort opkog. Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.

Drys lidt hakket persille ud over saucen inden serveringen.

http://madtanker.dk/opskrifter/kantarelsauce

 

 

Category: Opskrifter, Tilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *