Om madtanker
Vi holder af mad – rigtig meget. Derom er der ingen tvivl og mad fylder rigtig meget i vores hverdag.
Vi holder af at lave mad, vi holder af at spise mad, vi holder af at læse om mad, vi holder af at tale om mad – vi holder af mad.
Så meget at vi nu er begyndt at skrive om det, skrive om nogle af vores opskrifter, skrive om nogle af vores oplevelser med at gå ud at spise, skrive om det udstyr vi bruger i vores køkken og skrive om nogle af de tanker vi gør os om mad.
Vores baggrund for at gøre dette er alene vores begejstring for mad – vi er ikke uddannede til at vide noget om mad, vi arbejder ikke med mad i vores daglige jobs og vi har heller ingen familiehistorie der giver os noget ekstra i forhold til andre. Vores viden og kunne kommer alene fra begejstringen. En begejstring vi har haft i en del år efterhånden og som ikke bliver mindre.
Vi står hverken for det helt traditionnelle eller det vildt eksperimenterende, men du kan selvfølgelig finde opskrifter på frikadeller og vi prøver da også at gøre brug af både moderne hjælpemidler som sous vide og dehydrator og af råvarer som ikke er så almindelige. Vi bestræber os dog på at alle retter kan laves hos og af enhver almindeligt køkkeninteresseret.
Vi bliver glade for enhver kommentar og håber du finder fornøjelse ved at læse bloggen
Poul & Charlotte